Workshops och föredrag

IMG 2402

Det här kan erbjuda dig och ditt företag.  Det går också bra att boka mig för privata grupper, t.ex. vid födelsedagar eller andra sammankomster där ni önskar göra yoga eller mindfulness tillsammans. Kontakta mig gärna så sätter vi ihop en härlig yoga/mindfulness dag som passar era behov. Jag har t.ex lett en mindfulness stund på ett bröllop en gång:-)


Mindfulnessdag med yinyoga - 1-3 dagar (Vi blandar olika mindfulnessövningar med yinyogaövningar. Dagen innehåller tystnad och reflektion både själv och i grupp) 

Yin Yoga /Restorative - workshop 1-3 timmar ( Yoga som öppnar upp kroppen och lugnar sinnet) 

Mindful Eating föredrag 1-3 timmar (föredrag med övningar)

Mindfulness föredrag 1-3 timmar(föredrag med övningar)

Mindful Eating / Mindfulness workshop 1-3 dagar (Vi lär oss mindfulnessövningar och blandar det med möjlighet att reflektera över vårt förhållande till hunger/mättnad/sug och vår relation till mat och att äta. Vi lär oss även övningar i självmedkänsla)

Mindfulness/Mindful Eating/Yinyoga/Restorative Yoga 1-3 dagar (Mindfulnessövningar blandat med djupavslappnande yoga och reflektioner)

MBSR (Mindfulness Baserad Stress Reduktion) 8-veckors program , 2 1/2 timme per tillfälle. Ingår en heldags retreat i tystnad.

MIndful eating kurs 6 veckor, 1 1/2 timme per tillfälle.


Det här är några exempel på kombinationer och workshops/föredrag. Önskar du något annat hör gärna av dig så kan vi skräddarsy för just ditt företags behov.


Kontakta mig gärna på:

lyckow.mindfulness@gmail.com

070/5130015